Ouderlijk huis

Imperio Vastgoed

De ouderlijke woning

We horen het steeds vaker…. Binnen enkele dagen was duidelijk dat de ouderlijke woning na al die jaren opeens overbodig is. Uw vader of moeder zal niet meer zelfstandig kunnen wonen of is komen te overlijden waardoor de woning leeg staat. Opeens is dat leuke huis waar u plezierige dagen beleefde veranderd in een blok aan het been.
Wat moet er nu gebeuren? Hoe lossen we dit op?

Imperio Vastgoed zal altijd eerst geheel vrijblijvend een gesprek met u aangaan om uw persoonlijke situatie te bekijken. Vanuit hier volgt een speciaal advies waarmee een snelle en geschikte oplossing gevonden zal worden. Ieder huis en iedere familie is namelijk uniek en verdient een eigen plan van aanpak.

Nog geen uitvaartverzorger? Neem snel contact op met onze partner ‘Meride’ voor het regelen van een persoonlijke & unieke uitvaart.
Contact via http://www.meride.nl

Vastgoedbeheer Zaandam en omgeving

Bent u op zoek naar vastgoedbeheer in de buurt van Zaandam, Amsterdam, Beverwijk, Purmerend of een andere plaats? Dan zit u hier goed!

Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan en wij nemen zo snel mogelijk contact op om uw mogelijkheden, wensen en budget te bespreken en zo advies op maat te bieden.